Yritys

Yritysten ja yrittäjien kanssa keskustellessa olemme havainneet, että taloushallinnon kustannustehokkuudessa on parannettavaa. Tämä johtuu usein siitä, että organisaatioissa on päällekkäisiä työvaiheita tai päällekkäisiä järjestelmiä.

Me uskomme siihen, että ihmiset tekevät liiketoiminnan ja parhaat asiakassuhteet muodostuvat juurikin ihmisten välisen vuorovaikutuksen tuloksena. Olemme huomanneet, että usein tilitoimiston ja asiakkaan välinen suhde on tasoa: asiakkaalta tulee aineisto, tilitoimisto hoitaa lakisääteisen raportoinnin sekä kirjanpidon ja asia jää siihen. Mielestämme on ensiarvoisen tärkeää tavata asiakkaitamme säännöllisesti ja suunnitella toimintaa eteenpäin sekä verrata, kuinka aiemmin tehdyt toimenpiteet ovat onnistuneet. Puhutaan siis jatkumosta, jossa kaikki osapuolet tietävät sen, missä tilassa liiketoiminta oikeasti on.

Yrittäjien ja yritysten tehtävä ei ole tietää oman liiketoiminnan luvuista asiantuntijatasolla – se ei ole muiden kuin taloudenasiantuntijayritysten tehtävä. Me autamme asiakkaita oppimaan syvällisemmin keskeisistä oman liiketoiminnan tunnusluvuista. On tärkeää oppia poimimaan relevantein tieto talouden tunnusluvuista juuri sillä hetkellä, jotta tietoa osataan soveltaa oikeisiin liiketoiminnan osa-alueisiin liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta.

Missio

Missiomme on luoda sinulle uusia mahdollisuuksia ja unelmia, niin että unelmista tulee totta.

Strategia

Olemme ainutlaatuinen taloushallinnon asiantuntijayritys. Toteutamme strategiaamme määrätietoisesti: Lisäämällä asiakkaidemme ymmärrystä oman liiketoimintansa eri osa-alueista, Kannustamalla asiakkaitamme tavoittelemaan unelmiaan, Syvempi ymmärrys ja rohkeus tavoitella unelmiaan luovat hyvinvointia ja kasvua.

Visio

Tahdomme olla alamme houkuttelevin brändi Suomessa ja tarjota asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen, joka tuottaa kasvua. Haluamme kasvattaa omaa liiketoimintaamme myös uusille liiketoiminnan osa-alueille. Uudet liiketoiminnan osa-alueet mahdollistavat meitä tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin paremman palvelukokonaisuuden, joka tuottaa lisäarvoa kaikille osapuolille.

Arvot

Ihminen

Yritykset ovat joukko ihmisiä. Kaiken toimintamme lähtökohtana on ihminen keskiössä. Ihmiset tekevät, tuloksen ja työn - eivät yritykset. Teemme työtämme ihmisille.

Hauskuus

Yksi työyhteisömme kivijaloista on se, että me viihdymme töissä. Tämä on aina myös asiakkaan etu. Kun töihin on kiva mennä ja työnteko on mielekästä ja mukavaa, se näkyy myös tuloksissa ja auttaa luomaan toimivia ja pysyviä asiakassuhteita. Uskomme, että intomme välittyy myös asiakkaillemme.

Kasvu

Haluamme kasvaa. Tavoitteemme on, että kasvamme sekä yrityksenä että ihmisinä. Uskomme, että asiakkaamme ja heidän asiakkaansa kasvavat mukanamme.

Yksinkertaisuus

Arvostamme yksinkertaisuutta. Selkeiden ja yksinkertaisten toimintamallien mukaan toimiminen tuo liiketoimintaan sekä yhteistyöhön joustavuutta, avoimuutta ja nopeutta. Meidän tehtävämme on auttaa sinua, ei luoda lisää työtä. Haluamme pitää prosessin niin yksinkertaisena kuin se on vain mahdollista.

Kiinnostuitko? Lähetä viestiä tai soita meille.

Ota yhteyttä