Yritys

Dreamfaktori on kuopiolainen taloushallinnon asiantuntijayritys. Dreamfaktorin tarina alkoi vuonna 1988, jolloin yrityksen perustaja Anne Ranta-Pere (KTM) perusti tilitoimisto Anmara Oy:n. Anmara Oy toimii tänä päivänä brandinimellä Dreamfaktori.

Perustamisensa jälkeen Anmaran toiminta oli jonkin aikaa pienimuotoista, sillä kansainvälinen yritysmaailma vei Annen mukanaan. Anne on työskennellyt taloushallinnon parissa erikokoisissa yrityksissä talousjohtajana. Oma yritys kuitenkin kummitteli säännöllisesti mielessä, ja Anne palasi tekemään omista unelmistaan totta oman tilitoimiston pariin vuonna 2010.

Kansainvälisistä tehtävistä mukaan tarttui kokemusta taloushallinnon johtotehtävistä, yrityskaupoista, listautumisesta pörssiin, liiketoiminnan perustamisesta sekä lopettamisesta. Kaikki tämä kokemus loi palon tehdä uudestaan omaa. Yritysmaailmasta saatu pitkä kokemus on yksi Annen valteista, kuten myös taito ymmärtää eri alojen ja eri kokoisten yritysten erityispiirteitä.

Annen lisäksi Dreamfaktorissa työskentelee avainasiakaspäällikkö Tuukka Ranta-Pere (BBA). Tuukan vastuualueena on asiakkuuksien hoitaminen, uusasiakashankinta ja markkinointi. Dream teamin kolmas jäsen on asiakaspäällikkö Eetu Peiponen (kauppat. kandi). Eetun pääasiallinen vastuualue on asiakasyritysten lakisääteinen kirjanpito sekä uusasiakashankinta.

Missio

Missiomme on luoda sinulle uusia mahdollisuuksia ja unelmia, niin että unelmista tulee totta.

Strategia

Olemme ainutlaatuinen taloushallinnon asiantuntijayritys. Toteutamme strategiaamme määrätietoisesti: Lisäämällä asiakkaidemme ymmärrystä oman liiketoimintansa eri osa-alueista, Kannustamalla asiakkaitamme tavoittelemaan unelmiaan, Syvempi ymmärrys ja rohkeus tavoitella unelmiaan luovat hyvinvointia ja kasvua.

Visio

Tahdomme olla alamme houkuttelevin brändi Suomessa ja tarjota asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen, joka tuottaa kasvua. Haluamme kasvattaa omaa liiketoimintaamme myös uusille liiketoiminnan osa-alueille. Uudet liiketoiminnan osa-alueet mahdollistavat meitä tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin paremman palvelukokonaisuuden, joka tuottaa lisäarvoa kaikille osapuolille.

Arvot

Ihminen

Yritykset ovat joukko ihmisiä. Kaiken toimintamme lähtökohtana on ihminen keskiössä. Ihmiset tekevät, tuloksen ja työn - eivät yritykset. Teemme työtämme ihmisille.

Hauskuus

Yksi työyhteisömme kivijaloista on se, että me viihdymme töissä. Tämä on aina myös asiakkaan etu. Kun töihin on kiva mennä ja työnteko on mielekästä ja mukavaa, se näkyy myös tuloksissa ja auttaa luomaan toimivia ja pysyviä asiakassuhteita. Uskomme, että intomme välittyy myös asiakkaillemme.

Kasvu

Haluamme kasvaa. Tavoitteemme on, että kasvamme sekä yrityksenä että ihmisinä. Uskomme, että asiakkaamme ja heidän asiakkaansa kasvavat mukanamme.

Yksinkertaisuus

Arvostamme yksinkertaisuutta. Selkeiden ja yksinkertaisten toimintamallien mukaan toimiminen tuo liiketoimintaan sekä yhteistyöhön joustavuutta, avoimuutta ja nopeutta. Meidän tehtävämme on auttaa sinua, ei luoda lisää työtä. Haluamme pitää prosessin niin yksinkertaisena kuin se on vain mahdollista.

Kiinnostuitko? Lähetä viestiä tai soita meille.

Ota yhteyttä