Tilitoimistopalvelut

Laskutus
Myyntireskontra
Ostoreskontra
Palkanlaskenta
Maksuliikennepalvelut
Raportointi ja tulosennusteet

Dreamfaktori on täyden palvelun tilitoimisto. Tiedämme kokemuksesta, että hyvin hoidettu taloushallinto on liiketoiminnan kivijalka. Yhdessä olemme enemmän - me hoidamme taustalla yrityksesi talouteen liittyvät asiat ja reagoimme aina kun on tarve. Sinä voit keskittyä täysillä yritykseesi ja ydinosaamiseesi. Sähköisten prosessiemme ansioista meillä jää aikaa sekä resursseja keskittyä enemmän asiakkaidemme liiketoiminnan strategiseen ja henkilökohtaiseen suunnitteluun ja toteutukseen.

Henkilökohtainen ote on tärkeä, sillä haluamme oppia tuntemaan asiakkaamme. Näin pystymme katsomaan yhdessä eteenpäin: liiketoiminnan kannattavan kasvun kannalta on tärkeää, että katsotaan menneisyyden sijaan tulevaan. Kansainvälisen kokemuksemme ansiosta osaamme auttaa myös kansainvälistä kauppaa tekeviä yrityksiä. Kokonaisvaltainen, täyden palvelun tilitoimistomme tarjoama palvelukokonaisuus rakennetaan aina asiakkaan omien preferenssien ja etujen mukaiseksi. Tarkoituksemme on tehdä arjestasi sujuvampaa, ja tarjota matalan kynnyksen tukea silloin kun sille on tarve.

Palvelukokonaisuus voidaan rakentaa seuraavanlaisesti: 1.) Sovitaan aika kartoitukselle, jossa tarkistetaan yrityksesi tämänhetkisten taloushallinnon prosessien tilanne. Prosessien arviointi tehokkuuden nimissä 2.) Kauttamme onnistuu täysin sähköinen tai osittain sähköinen taloushallinto. Järjestelmämme mahdollistavat kaikenkattavan talouden seurannan ja hallinnan. Tarjoamme opastuksen sähköisen asioinnin järjestelmiin. 3.) Taloushallinnon käytännön toteutus. Palvelukokonaisuutta on mahdollisuus muuttaa myöhemmin yrityksen tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä viestiä tai soita meille.

Ota yhteyttä