Asiakkaamme

Meillä on alalta pitkä kokemus, ja monen eri alan yrittäjät ovat valinneet meidät tilitoimistokseeen.

Asiakkainamme on niin ravintoloitsijoita, tuotantolaitoksia, kauneusalan yrittäjiä kuin valokuvaajaia ja vloggaajiakin. Yrityksiä on pienistä suuriin, ja palvelemme mielellämme kaikenkokoisia yrityksiä.

Lue, mitä asiakkaamme meistä sanovat!

Matti, Martin ja Jussi, Blokess, Somemarkkinointi-yrittäjät

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Dreamfaktorin palveluihin. Dreamfaktori on ollut aina valmiina auttamaan meitä ja toimimaan meidän etujen mukaisesti paikasta tai ajasta riippumatta. Jos ikinä on mikään asia askarruttanut, niin Dreamfaktorilta on voinut kysyä asiaa heti. Aina jos ongelmaan ei ole heti löytynyt vastausta, niin vastaus on etsitty

Aleksanteri Tervo, Savohormi, saneerausyrittäjä, Kuopio

Yritystoimintamme alusta lähtien tavoitteenamme on ollut kasvaa omalla alallamme yhdeksi parhaista. Dreamfaktorista on ollut meille erittäin suuri apu juurikin kasvumme konsultoinnissa sekä he ovat olleet tukemassa kasvuamme konsultoimalla strategisia tavoitteitamme. Lakisääteisen kirjanpidon ja raportoinnin ohella, olemme kokeneet heidän konsultointipalvelunsa erittäin suureksi hyödyksi.

Milla Sivonen, Beauty by Milla Sivonen, Kuopio

Kun aloitin yrittäjänä otin Dreamfaktorin palvelut käyttööni ja en olisi voinut toivoa henkilökohtaisempaa ja yksilöidympää palvelua mitä heiltä olen saanut. Ilman heidän tukea asiassa ei yrittäjyyteni olisi lähtenyt niin hienosti käyntiin. Voin aidosti suositella heidän ammattitaitoa kaikille.

Tiia Lindqvist, Skinnova Oy, Kuopio

Olen ollut asiakkaana nyt reilu 1,5 vuotta. Yrittäjäuraa on takana reilut neljä vuotta. Kokemukseni edellisen kirjanpitäjäni kanssa ei olleet kovin hyvät, minua ei informoitu enkä tiennyt juurikaan mikä yritykseni tila on.

Aloin etsimään uutta kirjanpitäjää ja minulle suositeltiin Dreamfaktoria. 

Olen ollut erittäin tyytyväinen todella henkilökohtaiseen palveluun ja mikä parasta kaikkiin mieltä askarruttaviin ongelmiin on löytynyt aina ratkaisu. Kirjanpitopalvelun lisäksi olen myös oppinut kiinnittämään huomiota rahan käyttöön ja saanut vinkkejä säästämiseen. 

Salaiset Ojat Oy, Kuopio

Olen ollut erityisen tyytyväinen nuoren yrityksemme kasvuvaiheen tukemiseen. Oman yrityksen kasvun kannalta Dreamfaktorin talouden asiantuntijapalvelut ovat olleet todella tärkeässä roolissa.

Kiinnostuitko? Lähetä viestiä tai soita meille.

Ota yhteyttä